Yenianne18 Kızlar 1bucuk aylık kızım var dogdugundan beri uyuyamıyorum uyusam uyanamıyorum uykum ağırlaşıyor sonra Eşimle nöbetleşe bakıyorduk oda yoruluyor sabah işe gidiypr tüm gün araç kullanıyor korkuyorum saatlerce aç kalacak diye napcam ben ya
Funda2735 Yenianne18 acıkınca ağlar normalde ama bizimki ortalığı yıkıyor sen uyandıkça ver ben hala 2 saatte bir emzirme 2 buçuk aylık olduk
Yenianne18 Tombikdonerartikcokpahali ağlamıyor pek gecenlerde gündüz ağladı öyle sesini duydum mutlı oldum ağlamasına o derece
Zeynepazram Kgsu iyise artık uyandırmana gerek yok kendisi kalkar zaten eger kalkmıyosa sen 2-3 saatte bir emzirirsin uykuluyken
Yenianne18 Zeynepazram kilosu 1 aylık kontrolunde 4100 civarıydı başta sarılıgıda vardı zaten endişeliydik 2800 doğdu doğum kilosunun altına düşmesi hiç
Yenianne18 Hazal_170721 alarm gece gündüz 2 saatte bir kurulu ama sabaha kdr duruyorum birde cok yemez sağıp veriyorum 2 ölçek bitiremiyor bazen 1 ölçek yiyor bende gönlüm rahat etmiyor yiyene kdr ugrasıyorum derken ⅘ buluyor
Hazal_170721 Yenianne18 emziriyosanız zorlamayın nasıl olsa acıktıkça uyanacak mama veriyorsanız ben doğduğundan beri veriyorum hep son saati baz alın sonuçta hep aynı ölçek içicek değil biz bile hep aynı ölçü yemiyoruz ki
Yenianne18 Tombikdonerartikcokpahali belkide biz müsade etmiyoruz 🙀🙀🙀 ağlamasına ama napim endişelitim cok pimpiriğim
Yenianne18 Hazal_170721 geceleri yetmediği zaman mecbur mamada veriyorum Süt kanallrım pek acık değil sanırım emme refleksi kuvvetli değil oyuzden sağıp biberonla veriyorum ara sırada emiyor
Tombikdonerartikcokpahali Yenianne18 Merak etmeyin 1 buçuk aylık olmuş sarılık riski tamamen inmiş😊 gece acikinca illa uyaniyorlar inanın ikiniz de rahat edersiniz ben o zamanlarda kendine biraktim suan gece uykulari cok düzenli 😊
Hazal_170721 Yenianne18 bence siz çok üstüne düşüyorsunuz biraz nefes alın rahatlayın oda büyücek hem sütünüz daha çok gelir kendinizinde dinlenmesi lazım
Yenianne18 Tombikdonerartikcokpahali ya aç kalmasından endişeliyim ya uykuya dalıp ⅚ saat olursa belki fazla uykuya dalıp ağlamayıp benide uyandırmamasından korkuyorum da bakalım o büyüyecek ben küçüleceğim 😬😒
Yenianne18 Hazal_170721 evet ben kendımi hu konuda çok kasıyorum ama evimin enerjisi bebeğim dogudundan beri negatifff oyuzden ben de beter durumdayım
Yenianne18 Tombikdonerartikcokpahali her saatte basıda kurulu bakalım belki güzelce yese uyusa o uyduğunda ben kestirsem olabilir ama öylede olmuyor bebekler insanı yalancı cıkarır birgünleri bir diğer günle eşleşmiypr 😀