Bugun salonda koşarken duz halı üzerinde nasıl düştüyse kaloriferi normal duz yerine çarptı sağ alin kemiğini kafayı kaldırdı bana baktı alnı içeri çökmüştür kızlar çok korktumm çocuğum çok ağladı…hemen buz koydum çok yer şişti ve suua cook hafif morluk var ….deminden yine yatmadan evde koşarken diğer salonda akvaryumun tahtasına çarptı sol elmacık kemigibi çok sert dustu Bi anda kipkirmizi oldu sonra mora dondu 1 dk buz bastım yöne….sonra agladi yine emzirdim zaten uyku saati idi uyudu ..bnde sinirden geçtim muyfaga hickirarak agladim çarptı yerler hiç aklinizin ucundan geçmeyecek yerler hani dersiniz ya aman belki şuraya takılır düşer onlem alayim (gerekli yerler aldık oncde) öyle yerler değil nerde ilginç değişik yerler var oralarda…oglum 14 aylik geri geri yürümeyi öğrenmiş bide koşarak hergun düşüyor ve hep yanımdayken düşüyor müdahale edemiyorum engelleyemiyorum çok üzülüyorum. Acaba nazar mı var çok mu hareketli ondanmi yüzü gözü mor içinde kaldı 2 gündür…çok morerim bozuk düşmeler içn vs dua varmi annelerim yada ne bilim başka öneriniz 😢