Birtavsanannesi Bay bay night kullananlar yorumlarınızı alabilir miyim, kaç damla verdiniz, etkisi ne oldu?
27092021 Birtavsanannesi 4yasinda kızıma killanyrm 3.siseyi aldm onsuz asla uyumuyor diyebilirim bu arada bitkisel doktorumuz kullanabilirsin dedi
zbd Yamanikomm 3 damla farketmez zaten prospektüsünü okusaydınız keşke. 1 yaş ve sonrası için 40 damla
minabebek Birtavsanannesi kullandık bir kaç gün bir işe yaramadı içeriğine baktım iyi değilmiş kestim bende bir iki hafta kullanmak lazım diyenler oldu ama içerik beni mutlu etmedi oyuzden kestim
Neclan Birtavsanannesi kızım onbir aylık doktorumuz tavsiye etti bitkisel içerikli diye 8 damla hiçbir işe yaramadı saat iki olcak hala ayaktayız uyumayan çocuk uyumuyor arkadaş
Umay-123 Birtavsanannesi herkes kullanmayın demiş ama bn kullanıyorum zora kalmadıkça kullanmayın dedı doktorum içerigini sordum bitkisel bi ilac onun zorarı olmaz ama hep kullandıgınız zaman alısır bı yararını gormezsınız demıstı benım bebegım 4 aylık oldugu için 3 ve ya 5 damla verıyorum 10 damlaya kadar verebılırsın yasına gelmedıyse
Birtavsanannesi Umay-123 Bende dün gece kullandım kızım 17 aylık 10 damla verdim bir işe yaramadı az mı geldi acaba
Birdunyabircennetannesi Birtavsanannesi Gözünü seveyim bu damlanın yatmadan 7 damla veriyorum ve uyku nedir tekrardan öğrendim