Mhdbtl--- Bayanlar 2 yaşındaki oğlum konuşmuyor hep bağırıyor onunla konuşuyorum ama tekrar etmiyor beni dinlemiyor sadece baba dede canı isterse der ne yapmalıyım konuşması için çok bağırıyor
Diana2306 Mhdbtl--- bizdede kızım aynı durum da bağırma yokta tekrar etmeme canı isterse söylüyor istemezse söylemiyor
annelikhalii Mhdbtl--- aynı durum bizdede var 6 gün sonra 2 yasina giricek oglum anne dede canı isterse der yoksa bunlarda söylemiyor aglamiyorda minikleriyle anlatıyor isteklerini su istediğinde mutfağa gidiyor gibi çok üzülüyorum konuşmadığı için ben özensiz bi annede değilim cok ilgiliyim ama yok olmuyor hatta bir arkadaşım var oglumdan 5 ay büyük cümle kuruyor harfleri sayıları biliyor yerine yerleştiriyor
lalbg Mhdbtl--- söylediklerini anlamamazlıktan gelin, bol bol kitap okuyun, şarkı söyleyin, oyun gruplarına götürün olmadı parka götürün. İstisnasız hep konuşun💕
CankizimRavzam Mhdbtl--- Canim bi doktora göster istersen biz bugün gittik nöroloji kontrolü vardı bizi pediatri bölümüne gönderdiler 1 ay sonra randevumuz var bence sizde bı gidin içiniz rahat olsun kızım 24 aylık sadece anne baba bir bir diyo başka bişey yok