Guncemom Kızlar 25günlük kızım var ve sakin şampuan ve losyon kullanıyoruz Saçında ve yüzünde kırmızı bebeklikler çıktı vücudununda belli yerlerinde var şampuandan filan olabilir mi bilemedim böyle bi durum yaşayan var mı
Maryyy Guncemom oglumun cildinde kizariklikla doktora gitmistik doktorun ilk sorusu dalin kullaniyomusunuz olmustu. Grrci biz kullanmiyoduk. Domates alerji yapmis ilk kez yemisti ama doktor direk dalini sordu. Onermiyorum. Dedi
Minikbezelyem87 Guncemom benim kızımdada aynı reaksiyonu vermişti bize doktorumuz kesinlikle dalin kullanmayın demişti ve kızarıklıklar geçti çok şükür 🙏🏻
Sarisin Guncemom ben doğduğundan beri dalin kullandım hep şu an 10.5 aylık şimdiye kadar alerjik bi durum olmadı çok şükür ama her bebeğin hassasiyeti farklı
Funfuuu Guncemom canim ben mustela kullaniyorum ilk bir bucuk ay bizde de olmustu doktorum ilk aylar olabilecegini gozeneklerinin acildigini soylemisti.
mevakrblk Aynen benim kızımda da öyle oldu biz sebamet kullanmaya başladık artık olmuyor dalin kırmızı pütürcükler yaptı ve çok öpmeyin dedi krem verdi kullandık
Duygual Guncemom Dalin bebek için zararlı kimyasallar içeriyor, araştırırsanız görürsünüz. Doğduğundan beri Mustela kullanıyorum, temiz içerikli bir ürün, tavsiye ederim.
TuanaMiray Guncemom aynı şey bizdede oldu bebeğimin heryerinde kırmızılık oldu Dalin yapmış ben kullanmayı bıraktım unibaby kullanıyorum
Deletedmom200 Guncemom ewet Dalin bazı bebeklerde dokunuyor bende ilk bebeğimde almıştım pişman oldum
Medmama Guncemom canm mustela gentle cleasing al. 500 ml 65 lira Trendyolda 1 yıl yeter. Hem şaç hem vucud için