ueums AkileUgurDefne Yok canım ya olduğum yerde gittim bırak indirimi asıl olan paketin fiyatını bilmiyor çalışanlar etiketleri henüz yok bilmiyoruz dediler
ueums Duyulurum Çok indirim kovalayan biri değilim valla ne yalan söyliyim mesele ucuza almak da değil benim için sadece nasıl şok markette bu kadar fiyat farkı olur ona inanamadım
biradamavisi ueums valla şok be molfix değil ama, A101 den sleepy yi 60 TL’ye aldık. Mahallemizin yerel marketinde tesadüfen bi baktım 45 TL. Uygun marketler diye gidiyoruz ama şaşırttı beni A101
ueums biradamavisi Heh aynı benim durum işte ben hemen evimin yanı şok alması kolay benim için diye ordan alıyordum hadi tamam bi tık pahalı olsa neyse ama o kadar fiyat farkına inanamadım
Duyulurum ueums şu son zamanlarda iyice birbirine girdi fiyatlar. Ne nereden ne kadara alınır insan kestiremiyor. Bazen eşim arıyor şu fiyata bu var iyi mi diyor, pahalıymış alma diyorum. Sonra öğreniyorum ki aslında iyi bir fiyatmış 🤷🏻♀️
Fatmanurnrt ueums şok a hiç gitmiyorum eşim en son doğumda depend almak için gitmişti eczanede 40 orda 50 unutmuyorum çok kızmıştı bebek bezi yemek sepeti banabi den getirtiyorum her yerde 80 orda 72 TL inşallah farkedip yükseltmezler kendim de markette çalışıyorum çok dışardan bişey almam ama bazen gidiyor ne yazık ki
Defneem ueums anladım ama Trendyol kesin satiyordur ve kargoyla evinize gelir nerde olursaniz olun hemde kesinlikle indirimle gelir