Gul-nur Kızlar bebeğim 10 günlük uykuya dalarken çok fazla irkiliyor, sıçrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Banu43 Gul-nur aynı benim oglumda oyleydi basindan 40ı cikana kadar ayirmadim cüzü suan sadece sese irkilir uyanir
Eski9 Gul-nur Cok normal henüz kollarına hakim degil uykusu bölünmesin isterseniz yarım kundak yapabilirsiniz sadece kollardan hem anne karnında sıkışık olduğu hissi verip kendini güvende hissediyormus malum bebisleri anne karnından dünyaya alıştırmaya çalışıyoruz ya 😁🙈
Deletedmom_72 Gul-nur Kollarını hafif saracak şekilde kundak yapın geceleri öle uyutun benim oğlumda öyleydi 3.aydan sonra düzeldi
ikiogulannesiii Gul-nur kundak yapın bebeginizde rahatlar. Zamanla da geçer dış dünyaya alışıyor sizin karnıniz daracık yerdi ellerini acinca şimdi kocaman dünya korkuyorlar ister istemez . Ben kundak yapardım rahat uyurdu
MeryeminAnnsi Gul-nur moro refleksi yenidogan bebeklerde oluyo. Kundak severse yarim kundak yapabilirsin aman dikkat bacaklar sarılmamali kalca cjkigi riski var. En gec 6. Ayda tamamen bitiyo