Balogluubusraa Hâlâ adet olmadım 6 aylık oldu oğlum normal mi ya ? Ameliyattan sonra 25 gün falan adet oldum sonra yok. Doktora gitmeli miyim?
Maheste Balogluubusraa doğumdan sonra 1 yıla kadar doktorlar normal kabul ediyor 1 yıl sonra eğer hala olmadıysanız doktora gorunmenizi tavsiye ederim ama 2 yıla kadar olmayanda var görümcem 2 yil olmamiş . Kizim 6 aylik olmak üzere 5.5 aylıkken oldum çok şükür evet ama çok sinir bozucu olmamak
Kafam Balogluubusraa 40ınakadar ıkı üç.gün de bir kanamam oldu 40 dan 8 gün sonra geldi vücutla alakalı olabilir
kitapkurdubebeninanasi Balogluubusraa ben oğlum 8 buçuk aylikken adet olmustum😬 bu biraz genetikmis annem 1 sene adet gormezmis ablam da ayni sekilde
Sukursebebiii Balogluubusraa ben duzenli olsrak 9. Aydan sonra gormeye basladm. 7. Ayda olup 8. Ayda olmamistim. 9. Ayda oldum bir daha her ay oluyorum. 1 yila kadar normal karsiliyor doktorlar
Melikeeeecansuu Balogluubusraa 8 ay olacak olmadım. Kahverengı sıyah gıbı arada gelıyır gerı gıdıyor tam sökmedı. Doktora gıtme boşuna emzırdıgımız için normal mış. Maydonoz limon sogan doktor küçük kaynat ılıt iç. Adet söküyor ama bem içemıom tadı kötu🥺