Sahraligunler Kızım 9 aylık bir türlü doğru düzgün bişey yediğini görmedim artık pes edicem her öğün mideme düşünceden kramp giriyor yemiyor bni sinir hastasi etti bir çocuk hiç mi açıkmaz ya
irva Sahraligunler Zorlamayacaksınız elbet yiyecek oğlum 14 aylık asla zorlamadım.Yemek istemediği zaman mamasını verdim.Zorlamak çocuğu daha çok soğutuyor.Sinir olmaya gerek yok boş yere.Zamanı geldi mi elbet yiyecek kendi haline bırakın.😊
TugbAlperen Sahraligunler benim oğlum 14 aylık yeni yeni yemeye başladı doktor bı vitamin vermişti o etkiledi sanırım
_bahar_ Sahraligunler benim ki de öyle 14 aylık asla yemez neler neler yapıyorum yesin diye sadece meme sütüm de yok yetecek kadar
wangel Ben kendı haline bıraktım bir süredir daha meraklı oldu yemeğe sürekli zorladıgımız için stres oluyorlar yemek görünce
TugbAlperen Sahraligunler Yok nutrigenin üzüm diye bişey yeni basladik ama sizinki daha küçük doktora danışabilirsiniz bi
TugbAlperen _bahar_ Nutrigen üzüm u bı deneyin doktora sorup bende çok çaresiz kaliyodum ise yarıyor gibi bizde
Sahraligunler 050620 çıkardı üst dişlerini cikarali bir hafta oldu alt iki diside beş aylıkken çıkardı 😥