Lacasadebaby Bebeğim 6 aylık kg almıyor pek , hem ortalamayı bilmek istedim hemde kg aldıran fikirlerinizi
glcncbn Lacasadebaby 6 aylık 7300 gram. 67 cm . Çok takılmayın ilk kızım daha iriydi, küçük kızım daha minyon.
Milena11 Lacasadebaby 5 aylık 8300 75 cm doktor iyi dedi ben kilo işine takılmıyorum sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun
larensmom YadeeeeeAsel benimki de aynı ama normal dedi ebe 5. Ayda doktora gidicez 10 gün kaldı bakalım o ne dicek
Dilekgul YadeeeeeAsel benim bebeğimde 4. ay kontrolünde tam 6 kg ydu doktorum hiçbirşey demedi normal bence
glcncbn Lacasadebaby Ebe gayet normal dedi bana ki bencede iyi. Sağlıklı olsunda başk bişey önemli değil.
glcncbn Lacasadebaby Herkes kendine baksın sert cevap vermedikçe konuşmayı kendilerinde hak görüyorlar. Taviz vermeyin
Eymenegeli 6oldugunda aylik 7200 - 72 cm boy %25 lik dilimdeydi tabloda , doktoeum siz minyon bir bireysiniz size cekmis korkulacak bi durum yok suanlik genetik olarak esimde bende minyonuz , endise yapmayin saglikli olsunlar yeter.
Eymenegeli Birde su cevreden biktimm, ozelikle kayinvalidemmmm , sebze meyve corba yogurt verme bas cicibebeyi bas pirinc ununu diyip duruyo kemik bu cocuk diyor kafayi yicem 😬
Meyracukurmaraz 4 aylıkken 6150 gramdı şuan 4 ay 23 günlük dün doktora gittik 6450 çıktı 23 günde 300 gram ne demek ya benimde morelim çok bozuk yarın doktoruna kontrolü var 5 aylık oluyo uygun görürseniz tadımlara başlayalım dicem. Aslında hemşiresi 4 aydan sonra 300 gram bile alması normal eskisi gibi çok almayacak korkma demişti ama
Cinarduygu12 Meyracukurmaraz ne kadar uzun sure anne sutu alirsa o kadar iyi ek gida kilo aldircak diye dusunmeyin omur boyu yemek yiyecek ama anne sutu sadec 2-3 yıl o da şansliysa. Kilosu gayet iyi 4-5 aylard aaz aliyorlar
Derinsu34 Lacasadebaby 5 ay 4 günlükken gitmiştim kızım 66 cm 7.930 kg. 8 gün sonra 6 aylık olacak merak ediyorum. Diş çıkardığımız için yemeyi çok azalttık ama hayırlısı bakalım 😕😕
3MelekAnnesi3 Lacasadebaby 4 aylık 6800 dü suan 4 bucuk aylık bu ayın 24 ünde kontrole gitcez tekrar 5 aylık olcak
Civciv21 Katy bas çevresi 46 bizimkininde. Doktor birşey demedi Ama sağlık ocağındaki ebe gösterin tahlil yaptırın dedi