Dilek-09 Kızlar bebeğim 5 aylık kafası düzlesti malesef önerebileceğiniz düz kafa yastığı varmı acaba düzelirmi sizce
Canballim Dilek-09 Canım duz kafa yastiklari doktor tavsiyesi dışında kullanilmaz. Bunu profesör bir doktor soyledi. Kafaniza gore bboyle bir yol izlemeyin lutfen. Bebisler kendileri donmeye başlayınca duzluk duzeliyor. Benim oglumun da öyle olmuştu. İlla kullanmak istiyorsan doktor tavsiyesiyle kullanmani öneririm.
Tosbik_berram Dilek-09 merak etme canım benim kızımda öyleydi arkası düm düzdü, ne kadar değiştirip yatirsamda yine kendi istediği gibi uyuyordu hep düm düzdü. Ben hiç kafa yastığı kullanmadım şuan 7 aylık olduk çok şükür geçti insallah sizinde öyle olur 😊
Egeberk Dilek-09 biraz büyümus bebeğiniz bı tanıdığım da sizin aylardayken kullanmaya başladı ama hala dümdüz kafası siz uyurken yan yatırmaya çalışın isterseniz
Canballim Dilek-09 benim oglumun da baya düzdü kafası suan 11 aylık baya düzeldi ama siz yine de doktora sorun . Benm dinledigim ve okuduguma gore doktorlar 18 aya kadar bebegin kafatasinin değişeceğini soyluyor.