Baharrobin12 Kızlar ben diyete girdim ama sütüm yetmiyo bebeğim 5i bitirip 6 ayına girdi ek gıdalara geçtim ama resmen yememek için çok ağlıyo neyse dedim tam 6 aylık olsun belki ozamn yer mamada veriyorum ama günde iki defa diyete girmeden önce sütüm boldu nasıl olck tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏
MesNes Baharrobin12 ben diyetisyenden destek almıştım sütüm azalmamıştı hatta güzel beslendiğim için bebeğimde de kilo artışı olmuştu diyetimde ekmek pilav makarna vardı emziren annelerin karbonhidrat alması lazım ve günlük 1600-1800 kalori altına düşmemen lazım
Zehraasya Baharrobin12 diyet yapmiyorm ozel olarak ama öyle devamlida yemiyorm dikkt ettgm sey sabah kahvaltimi bol proteinli yaomak ekmek vs zatn yemiyorm. Bol yesillikli. Su ve komposto ve inanlmaz sut arttiriyo bunlar baska bseye gerek yok yani duzenli beslenrsen sutun azalmaz en onemlisi su unutma
Gamziss573838 Baharrobin12 Birde bulgur unutmuşum demeyi annem bana böyle yedirdi çok güzel artırıyor birde Milk Tea çay satılıyor o bende fışkırtmıştı sütü 😂😂😂 denemeni tavsiye ederim ama kokusu tadı biraz şeyyyyyyyyy
Baharrobin12 Hebelehubelee ya benimde diyet dediğime bakma az Ve öz iyorum akşam ekmek Yok 7 den sonra yemem yemem sabah 2 dilim ekmek öyle diyetisyen yardımıyla deyil 😏
Hebelehubelee Baharrobin12 anladım dediğim gibi bende anlattığniz gibi yaptım süt.kesildi.hrmen yedim tabiki 6 aylık olacak bebeğim
Baharrobin12 Hebelehubelee evet insan yemediği zaman süt kesiliyor özellikle tatlı birşey yemediğim zamn süt tamamen kesiliyor
Baharrobin12 MesNes peki ekmek hangi ekmeği iyordunuz çavdar var tam buğday var kepekli var yada bildiğimiz somun ekmek mi
Ilkeduru MesNes bende diyetisyene gitmeyo dusunuyorm bebisiniz kac aylikken gitmistiniz faydasi oldumu yiyerek zayiflamismiydiniz?
MesNes Baharrobin12 kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği öğle yemeğinde 6 kaşık pilav/makarna ya da iki dilim tam buğday ekmeği akşam 1 dilim tam buğday ekmek veya 1 kase çorba bu şekildeydi
MesNes Ilkeduru 6 aylıkken başladım 20 günde 8 kilo verdirdi tek sıkıntı yemek hazırlamaktı bir gün önceden malzeme alıp bebeğim uyudukça yapıp yedim hiç aç kalmadım sadece tatlı abur cubur biraz sıkıntıya sokuyor😬
Gamziss573838 Aylinnn35 https://imgyukle.com/i/oYT6YH Bu canım bana 55 satıyordu bak sennnnnn şu aktara sorarım ona kaç kuru içtim ya 😂 yalnız günde 2 fincandan fazla içmeyin hanımlar aktar bey öyle dedi
MesNes Deross yaşadığım şehirde sağlık ocağı gibi sağlıklı yaşam merkeZi vardı oraya gittim ücretsiz diyetisyenin adını unuttum her şehirde olduğunu düşünüyorum bu merkezlerin aynı yerde kardeşim 25 kiloya yakın kilo verdi güzel listeler yapıyorlar bence