YusufaArden Arkadaşım 11 buçuk aylık bebeğine gec leri 200 ml market sütü veriyormuş uyusun diye gece artık meme istemiyormus normalde ¾ kere kalkar memede uyurmus market sütünden beri gece kalkmiyormus ben süte karşıyım size sormak istedim
Arasbeyinannesi YusufaArden 1 yaşa kadar iner sütü önerilmiyor diye biliyorum alerjik bir ürün doktorunuza danışmadan birşey yapmayon bence
tekboynuzluat YusufaArden 1 yaşından sonra verilebildiğini biliyorum ama bende henüz vermedim 2 yaşa kadar vermeyide düşünmüyorum. Kızım 13 bucuk aylık
Deletedmom5284 2 yaşa kadar inek sütü vermeyi düşünmüyorum şuan 17 aylık süt olarak sadece badem sütü ve hindistan cevizi sütü içiyor, gece tok tutsun istiyorsanız formül mama verebilirsiniz 😍
Dedimolabilir YusufaArden ya boyle cahil kaldimi allah aşkına 1 yasina kadar sut olmaz bağırsakları bozar cocugun . Ben bile hemen vermicem yemezse yemesin mama yemek .
YusufaArden Haidi çünkü çevremdeki herkes süt veriyor ve çocukta kansızlık oluyor hiç birşey yemiyolar sürekli süt
Deletedmom8453 YusufaArden Evett 😂😂 ınek sütü tavuk böyle şeyler abartılacak gerekli olan şeyler değil anlamıyolar
YusufaArden Deletedmom8453 tavuk. Bence kendin organik olmadığı sürece verilmesine gerek yok ama benim oğlum tavuksever onun için mecburen veriyorum ama organik almayı tercih ediyorum
YusufaArden Deletedmom5284 malesef denedim olmuyor içmiyor Hatta gece kalkıp çorba içiyorum çok açıktı zaman