Sünnet hakkında siz değerli annelerimiz ile tecrübelerimi paylaşmak istedim.
ben okadar çok araştırdım ki böyle post açılmış mı neler yaşanmış diye belki benim gibi araştıran annelerimiz vardır diye yaşadıklarımı anlatmak istedim
Yeni doğan sünnetine hamileyken karar vermiştim fakat doğum yaptığım hastanede çocuk doktorumuz yeni doğduğunda acı hissetmiyor bebekler diye bir hurafe var kesinlikle bebekler hissediyor tavsiye etmem 7-8 aylık olduğunda yaptırmanızı tavsiye ederim dedi annelerde yanımızda olduğu için yaptıramadım fakat 3 ay’a kadar lokal yapıldığı içinde hemen yaptırmaya karar verdim oğlum şuan 2,5 aylık ve uzun araştırmalar sonucunda uygun bir doktor buldum ön görüşme ayarladık muayene olduk ve gün aldık ben klinikler yerine tam teşekküllü bir hastanede olmasını istedim ve gün geldi sabahtan hastaneye girişimizi yaptırdık doktorumuz geldi uyuşturucu krem sürdü yarım saat sonra ameliyathaneye alıcağız dedi bende oğlumla beraber ameliyathaneye kadar indim hiçbirseyden haberi olmadığı için Gülerek gitti 1 saat sürdü sonra hemşire ile beraber inip aldım gene gülüyordu hemen emzirdim ameliyat bölgesine bardak konulmuştu bezi ile temas edilmemesi için ilk çişini yaptığında çok ağladı taburcu olduk eve giderken arabada komple uyudu eve geldiğimizde gene çok huzursuzdu habire ağlıyordu şurup vermişti doktorumuz saatini bekledim vermek için şurup içince tekrar tekrar uyudu ve gece uykusuna yattıktan sonra sünnet ağrılarımız bitmişti sabah kalktığında hiçbir huzursuzluğu kalmamıştı doktorumuz ertesi gün görüntülü arayıp baktığında çok fazla ödem olmadığını gayet iyi olduğunu söyledi kremlerini yağlarını düzenli şekilde kullandık ve bugün 3. Günü bardak koymayıda bıraktık ve çok şükür sünneti çok kolay bir şekilde atlattık yarın 4. Günü banyo ettireceğiz ve salı günü kontrolümüz var. Umarım sünnet düşünen annelerimiz için bir faydam olmuştur uzun oldu kusura bakmayın 😊🙏
Bu arada benim oğlum ağlayan kolik bir bebekti ama sünnetten sonra sakinleşti 🧿
Merak ettiğiniz bir konu varsa yanıtlayabilirim