Adar_-mommy Hanımlar bebeğim 4 aylık bize demir ilacı verdiler ismi vegaferon kullanan varmi ve nasıl veriyorsunuz emzirme den ne kadar sonra veriyorsunuz
Deross Adar_-mommy pek önermiyorlar onu temiz içerikli değilmiş haberiniz olsun bende bu sebeple ocean microfer aldım
Aaeess Deross size birşey sormak istiyorum. Bende İnternetten onu aldım ama yanlış mı aldım. Toz geldi
151120 Bestrion kullanıyorum ben kızıma aile sağlığı m verdiğini önermiyor dr şat paraben olduğu için bize dr bunu önermişti 14 aylık bebeğim haşa kullanıyorum kilosuna göre aç karnına
Deross Aaeess ben oral damlasını aldım üzerinde öyle yazıyor kilo basıma bir damla siz farklı çeşidini almışsınız
Deross Adar_-mommy ben olsam kullanmazdım ki zaten kullanmadım eve gelince çöpe attım hatta verdikleri d vitaminini de kullanamıyorum
Deross Aaeess ürünün yorumlarımı okuyun ya da bir eczaneye sorun ben bunu bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem
Mecbure12 Bende sağlık ocağınin verdiğini kullanmayi kestim ocean marka aldım çok memnunum 2 paket bitti tekrar alicam
Medo2020 Aaeess Doktor değilim tabi ki detaylı bilgim yok ama bu ürünü kullanması için en azından ek gıdaya geçmesi gerekir bebeklerin sizin ki cok küçük uygun olmaz kullanması