Betul52 Emerek uyumuyor sureklı sallanma istiyo 4 den gece 11 e kadar ugunuyo bazen uc saat sureklı algıyo kilo alımı felan cok guzel siz nasıl uyutuyosunuz sasrdım
Burcakmstftmr Betul52 benim oğlum geceleri emip uyuyor ama gündüz bende sallıyorum bazen kendi kendine uyuyor ama sıklıkla sallanarak instagramda @Baldananneuyku sayfası var ordan destek alabilirsiniz işe yarıyormuş
EmineAyan Betul52 2 aylık bizimki de uyumuyor. Emerken uyuyo yerine koyuyorum anında uyanıyo. Sallayarak da uyumuyo her yolu denedim 😭😭
Bilge Ben de bu dertten tek muzdarip olan benim sanıyordum. 2 ay 7 günlük bebeğim. Maalesef kendi kendine uyumuyor. Ya mememde ya da sallanarak uyuyor. Tek başına uyuduğu çok nadir. Ne yapsam çözüm bulamadım. Bırak ağlasın yorulur kendi kendine uyur dediler ama yapamıyorum öyle çok ağlıyor ki dayanamıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Geceleri de öyle herkesin dediği gibi erken uyumuyor. En erken 12 de uyuyor ve öyle yorgunum ki anlatamam😢😢
Betul52 Bilge ay valla aynen cnm en erken 12 gecen 1 e kadar gezdrdım :( bide iki yas kızım var valla insan yoruluyor