YadeeeeeAsel Gece nasıl yatırıyorsunuz ben biraz yan yatırayım diyorum direk kendini attırıp sırtüstü yatıyor sabaha kadar sırtüstü hep siz nasıl yatırıyorsunuz acaba kalkınca sırtını ovuyorum gerinemekten dört parça oluyor🤦🏼♀️
Kadifemsii YadeeeeeAsel kaç aylık bebeğiniz benimki dönmeye başladıktan sonra kendi kararını verdi nasıl isterse öyle uyuyordu 😀
Gamzeburkan YadeeeeeAsel benim kızım 1 yaşına kadar hep sırtüstü yattı. Sonra kendisi yan yatmaya basladi hatta çok deli yatıyor 🤯
YadeeeeeAsel Kadifemsii 4 aylık canım daha gündüz dönmeye başlamadı ama gece nasıl dönüyor bilmiyorum 🤷🏼♀️ kusuyor bir de korkuyorum
Kadifemsii YadeeeeeAsel 4 aylık sırt üstü yatması normal canım korkma sen . Kendini korur birşey olmaz Allah’ın izniyle
Zebe Ben normal yatırıyorum sonra anormal kalkıyor😂. Normal = sırtüstü yatırıp üstünü örtmek Anormal = beşiğin diğer ucunda 180 derece dönmüş yorgan kafasında 😂
YadeeeeeAsel Zebe hahahah sizinki daha hareketli o zaman 😂 ben hep sırtüstü yatınca ağrıyor ya herhalde çocuğumunda ağrıyor sanıyorum