Bilgegamze Meleeek aşıdan olduğuna eminsen korkma canim calpol ver 4 saate bir. Kıyafetlerini azalt citcitloyla kalsin geceden sonra inecektir telaş etme
Katy Meleeek biraz cıplak bırak tekrar ölç eger devam ediyorsa bekleme dr gidin derim cok geçmiş olsun
Mlkhrn Meleeek ne kadar zaman geçti calpol vereli? Bir de ne kadar verdiniz? 1buçuk saat sürebiliyor bazen etki etmesi. İnce giydirip ortam ısısını düşük tutmaya çalışın. Soğuk olmayan nemli bez koyabilirsiniz kol altına
Mlkhrn Ttugbaa ateş 38,5 olunca calpol verin diyor hemşireler ve doktorlar aşı sonrası. O nasıl oluyor o zaman…
SetenayCo Benim bebeğim de 4.ay aşılarından sonra çok ateşlendi, kilosunun yarı ölçüsünde calpol verin ılık bir duş aldırın işe yaramazsa o zaman götürün ama hastane de aşıya bağlı ateşlenmelerde genelde bir şey yapmıyor. Çok geçmiş olsun
Ttugbaa Mlkhrn bana 37,5 ta calpol ver demişlerdi demekki değişiyo hemşireden hemşireye doktora kimin ne dediğide belli değil 🙄
Mlkhrn Ttugbaa evet maalesef hepsi farklı bir şey söylüyor. Ama 38,5 aşı ateşi olabilir. Ben bu dediğinizi diş için duymuştum🙂
Ttugbaa Mlkhrn bilmiyorum bende 38,5 beklerim götürmek için ozaman 38de hastaneye götürmüştüm 🤣korkudan