aabcdefaaa Bebeğimin burnu tıkalı diye bir kaç gecedir serum suyu ile burnunu temizliyorum. Bu gece temizlerken su geri çıkmadı bı zararı var mıdır acaba ya ? İnşallah bisey olmamıştır. Koluma yatırıp yaptım ama sanki yuttu suyu
cansu67cinkose aabcdefaaa doktor sümük yoksa burnu tikali oldugundan bana cekme suyu ne anlamı kaliyor o zaman diyor fizyolojik serumun
-erCansu- aabcdefaaa canım hayor ne zararı olacak serum su damara verilen bişeyden bahsediyoruz yutsa nolceeek 💕
bebegiminbesigicamdan aabcdefaaa bende ilk oldugun da korkmustum ama bisey olmuyor merak etmeyin siringayi burnuna iyi sokun hava almicak sekilde o zaman olmuyor benim oglum 2 yaşinda 3 cc birine 3cc birine yapiyorum bazen hic geri cikmiyor
YorgunAnneyimvesselam57 Suyu illaki yutuyolar zaten de setrimar var cok.guxle.onu alin pahali biraz ama ise ytiyor fis fis sekli de kullanimida kolay
aabcdefaaa YorgunAnneyimvesselam57 Alırız ya i kadar şeye para gidiyor onada gitsin. Ama bişey olmamıştır değil mi
YorgunAnneyimvesselam57 aabcdefaaa yok yok olmaz benimkide yutuyor video ac izle ordada soyluyolar yuttugunu bisey olmaz
yusufarasmom aabcdefaaa en fazla çiğerlerine gider oda bir şey olmaz fizyolojik su zaten zararı yok beynine gitmesini hiç duymadım
cansu67cinkose aabcdefaaa bende olur diye dusunuyordum hep çekiyordum oglum 1 haftadır burnununda hırıltı vardı doktor gunde 3 defa burnuna fizyoljik serum damlat dedi
bebegiminbesigicamdan aabcdefaaa hatta instagramda bi doktordan duymustum bos burin fisfisinin icine koyup direk sıkın falan diyodu