Minikkuzum1999 Tuzlu kurabiye güzel yapan tutturan varsa bana tarif verebilir misiniz kızlar kızımın doğum günü için hem tatlı şeyler var birazda tuzlu olsun istiyorum 🤗🥰
Yelda35 Minikkuzum1999 1 paket margarin Eritin, 1 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağına 2 parmak sirke üstüne su koyulacak, 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker aldığı kadar un (kulak memesi kıvamında olacak) sirke kokusu gelmiyor bu arada
Mimoza_cicegi Minikkuzum1999 Nefis yemek tarifleri derim yaptığım tuzlularin hepsi tutuyor ve çok güzel
Eylusunannesiii Minikkuzum1999 Bir paket sanayag erit ılımaya bırak bir yumurta sarısı bir cay bardağı sıvıyağ bir çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu bir tatli kaşığı tuz kulak memesi kivamina gelene kdar un dışı için yumurta akı ve susam. Cok beğenilir yaptigim zman ve bayatlamaz🥰
Saafie Minikkuzum1999 Çörek otlu kurabiye var bayatlamıyr bir kavanoza koyunca 15 gün kalıyor ama minnak biraz 😂
Saafie Minikkuzum1999 https://www.nefisyemektarifleri.com/corek-otlu-tuzlu-kurabiye-muhtesem/ Bu ölçüden iki tepsi çıkıyor haberin olsun ☺️
MiniPapatya Minikkuzum1999 1 ç.b sıvıyağ 1 cb tereyağ (eşit ölçude margarin de olur) 1 TK şeker 1tk tuz 1 cb süt Kabartma tozu Yumurta beyazı üstüne ( yanlış degip beyaz üstüne) Sarısı içine 3 şu bardagui un Üstüne de susam ve çörekotu Yumurta beyazına batırıp çörekotu susam karışıma batırın çok çabuk pişiyor ve hemen bayatlamaz en sevilen tarifim
Minikkuzum1999 Saafie Bende biraz fazla olsun istiyorum doğum günü olduğu için çok teşekkür ederim canım benim 🥰🤗🥰