Gmzkaya19 Kızlar 5 ay önce doğum yaptım sezeryan göbeğim duruyor çok çirkin sanki 4 aylık hamileyim adette oldum geçmedi şişliğim başlarda korse taktım dikişlerim acıdı birdaha takamadım nasıl gider göbeğim ya yardımcı olurmusunuz
Gamziss573838 Gmzkaya19 Ben de 5 ay önce doğum yaptım canım ama gitti hepsi bıl su içmeni tavsiye ederim birde korse tayt kullandım hiç yok şu an eski kiloma da düştüm bunlar sayesinde ve sürekli yulaf yedim
Nurgrvn Gmzkaya19 hamilelikle ilgili birşey sormak istedim. Ağrınız oluyor mu karın gerildikce yeni sezeryan olmuş ya bir sıkıntı oldu mu
bebishmom Gmzkaya19 8 ay oldu doğum yapalı ve nur topu gibi sezeryan göbeğim var. Doğumdan önce zayıf bir insandım. Şimdi de kilolarımın çoğunu verdim ama göbeğim kaldı gitmiyor ne yazık ki. Yazın spora başlamaya düşünüyorum.
odlare Hemen spora baslamayin. Diastis recti videolarini izleyin eger diastis recti degilseniz karin hareketleri yapabilirsiniz.
2halime Gmzkaya19 15 ay oldu tam eski kiloma döndüm son 3 kilom kaldi onunda hepsi göbekte israrla gitmiyor spor şart sanırım onada halim yok🤦♀️