Tgcycl Merhabalar, 3 ay 15 günlük bebişim biraz hızlı gidiyor gibi kızlar sadece anne sütü alıyor memeye cok düşkün bir bebek kilosu şuanda 9.200 civarı endişe etmelimiyim çok kafama takılıyor 😶
ikikoalaanasi Tgcycl şimdi gelir linçci tayfa 😂 maşallah bu arda anne sütü alıyorsa bi sıkıntı olmaz ebe de doktorlar da söyler bunu size ☺️
_tospikannesi Tgcycl oy maşallah 🧿 anne sütü obez yapmaz hareketlendikçe kilo alımı yavaşlıyor merak etme ☺️
honeyybee_ Tgcycl masallah bizim 7500 kilo oldu 3ay 24 günlük 3 kilo dogmustu iyi gidiyoruz ama sizinki masallah tosun sanirim baya 😄
Tgcycl homosapiens teşekkür ederiz 😇evet mama alan bebeklere müdahale edebiliriz dedi doktorumuz ama gidişat korkutmuyor değil beni
Tgcycl _tospikannesi obez konusu korkutuyordu beni sağolun içim rahatladı inşallah bu tombişlikle hareket edebiliriz 🤭
Tgcycl Budageceryahu teşekkür ederiz 😇öyle sanırım ilk doğduğunda emmiyor sarılık oldu diye üzülürken konu buralara ne arq heldi anlamadım hiç 🙈
Aezgi Tgcycl bu kesinlikle genetikk birseyy bencee canım abimde biraz kilolu benimm bebekkende öyleymiş doğduğunda o kadar kg dan gözlerinin kenarı isilikli gibiymiş acamıyomus bile😂😂😂 daha sonra annem muaneye götürmüş doktor anneme kızmıs bu ne böyle mamamı veriyosun sen buna diye annemde yoo sadece emiyor demiş oda gerekirse onuda azalt demiş böyle obez olur demiş yaniii annem de sasırmıs haliyleeee tabi ama emzirmiş tabikide her doktorun görüşü farklı tabi sütün yarıyor demekki canımm seninde
Tgcycl Aezgi yaa kıyamam annemde hep kardeşimin öyle olduğunu anlatıp dayısına çekmiş der haklısınız genetik çok etkisi oluyor anne baba olarakda cok fit sayılmayız birde 🙈
halime_02 Tgcycl hic korkmaniza gerekbyok benim yegenimde 3 aylikken o civarlardaydi anne sutu aliyordu sadece simdi 3 yasinda ve hicbir sorun yok 16 kilo
Aezgi Tgcycl yok be kuzumm genetik işte bazı seyler olcağı varsa önüne gecemezsin obez derken abim su an biraz kg ama cok değil mesela esimin kuzeni var bebeğii sadece emiyor 4 aylıkken falan 9 10 kg odaaaa yani napcaksın emen bebeğede diyet yapamazsınki
Irmakprensesinannesi Tgcycl masallah fazla tospik olmuş ama bildiğim kadarıyla ilk 6 ay a kdr bir 10 kg aştığında obez teşhisi konuyor diye biliyrm