Miniminimini Yulaf unundan nasil muhallebiler yapıyorsunuz yada nasıl kullanıyorsunuz ölçülerini neler
Mys01-01 Miniminimini yulaf unu bır tık acımsı mama olarak degılde mesela muzu pişiriyorum siyez daha iyi oluyor canım
zeynepmommm Miniminimini bende çok merak ediyorum nasıl olduğunu aldım durur öyle evde bende bekliyim şurda
Berra01 Miniminimini 6 aylıktan beri arada kullanırım biraz unu sulandırıp pişiririm elma rendelerim içine
Umay_ Miniminimini elmalı yulaflı yoğurt,elmalı muzlu yoğurt ya da yulaflı muzlu pankek yapabilirsiniz 😊
Mys01-01 Miniminimini yulaf unu cok kullanılmaz ama mesela bebek irmiği siyez unu kullanın yerıne oda 1,5 yk geçmesin
Berra01 Miniminimini ölçüyle yapmadım hiç ilk zamanlar bir tatlı kaşığı unu sulandırıyordum şimdi yaparsam bir yemek kaşığı
Mys01-01 Miniminimini ben size basıt bısı soyliyim 1 muzu yuvarlak doğrayın ınce olmasın kalımda olmasın sonradan 1.5 yk yogurt 1 yumurta sarısı 1 yk yulaf unu yada siyez unu karıştırın muzları bu harca arka on bulayıp tavaya 1 cay k zeytın yağı koyup pişirin yanın pekmez peynır
Cindy_35 Geçenlerde yulaf unlu omlet yaptım bende fazla kullanınca bağırsak sistemini bozuyormuş 1 tatlı kaşığını geçmemelisiniz