Eloffs Evet bayanlar siz neyi almayı planlıyorsunuz tabi kalirsa benimki yurutec simdiden saatimi kurdum yarına bakalim
AyazMerve Eloffs bingit araba almak istiyorum , fiyatlar uçmuş . 50-60 liraya oluyordu önceden ebebekte falan , şansımı burada deneyeceğim 🥲
Sariiannee Eloffs bim indirim zamanı diye pahalı şeyleri satıyor. Misal geçen bitki çayı demliğini A-101 den 30 liraya aldım. Bim 60 liraya satıyor cuma günü 🤷♀️
Feyyyzza Premsesannesi355 bence alma bende var memnun degilim yani şöyle. Ayrı bi tablet telefon varsa evinde al. Cünkü wifi li oldugu için telefonu kameraya baglayınca bdaha kullanamıyosun
AcemiHemsireanne Eloffs bende toplardan ve meyve eşya kitaplarından alıcam ama acaba çift taraflı yorganı da mı alsam diye düşünüyorum sizce nasıldır
Eloffs AcemiHemsireanne al kesinlikle benim eşimin annesi yüzden yorgan yaptırmış ta ne zman kısmetine dır bi yun kili cikio anlatamam eşim alınır şimdi die alamıyorum şimdilik lazim değil ileride alicam
AcemiHemsireanne Eloffs kaliteli midir ki ben gidemicem de kardeşime aldırıyprım beğendiklerimi Eloffs
Premsesannesi355 Ulbsss evet kesinlikle çok istiyorum bebeğim dogdgudundan beri kamerayı biturlu nasıl olmadi buda uygun ve güzel siz kullanıyomusunuz inşallah bulurim
Ulbsss Eloffs 150 mi 280 değil mi ? (Kameradan bahsediyorum) siz yürüyeni söküyorsunuz evet bende alacağım harika fiyat
Turunckafam Topları ve kitap almak istiyorum kalırsa tabiii çocuk sabah uyuyo geç yattigi için 🙈 hemen yemezlerse bim i alirizzz🤣🤣🤣