DenizSayerr Kızlar bebeğimin gözü hangi renk sizce şu an 4 aylık ama çok değişik sanki mavi yeşil gri ela kahve lacivert daha rengi bir türlü oturmadı bir gün mavi renkli bir gün mavimsi yeşilimsi bir gün mavimsi kahvemsi sanki çözemedim sizce ne zaman oturur hangi rengi alır ☺️( bu arada ben kahve eşim yeşil eşim tarafı renkli bendede renkli kişiler var aile akraba tarafından ama kızım benim kopyam acaba kahveye mi dönecek ? Önemlisi sağlık ama benimle aynı olan arkadaşlarımın bi kaçının döndü benimki ne zaman belli olacak 😒 sanki ela gibi kahve gibi olacak ama bazı arkadaşlarım rengi açılacak diyor sizce
1234TA DenizSayerr ay fotoğraflara bakınca sanki oğlumun gözlerine bakıyor gibi hissettim eşim yeşil ben kahverengi göze sahibim ama eşimin gözleri 1 yaşına kadar masmaviymiş sonra yeşile dönmüş oğlum da öyle olur diyorlar
Umay3840 DenizSayerr aynı benm kızımı gördüm kuzum mavi renkli dogdu sonra gözleri boyle grilesti su an koyu yesil ela arası brsey galiba sııznkı de oyle olck benm gözm kahverengi babası göçmen mavi babasının tarafı ful maviydi