2580dzm Kızlar merhaba, bebeğim iki aylık. İki ayağında da baş parmakları resimdeki gibi oldu. Başına gelip düzelen var mı?
Oglumunannesiyim__ 2580dzm tırnak batması olmuş benim oğlumun da 2 ayak baş parmağı bu şekilde 7 aylık geçmedi malesef 3 kere doktora götürdük büyüdükçe iyileşir şu an da bişey yapamayız dediler
Balkupum2505 2580dzm tirnak batması aynisi oldu oglumda doktorumuz fucidin diye bi krem verdi düzenli kullandik gecti bi dahada olmadi sukur danisarak bu kremi kullanin isterseniz
Laden 2580dzm Merhaba canımız annemiz, https://imgyukle.com bu siteye girip resmi yükleyin. Yükleme tamamlanınca resmin üzerine uzun basıp kopyalayın. Sonra da posta yapıştırın🌺
2580dzm Oglumunannesiyim__ Denedim dokunduğum zaman acımıyor sanırım çünkü tepki vermiyor, aynı şekilde çorap giyerken de ağlamıyor. Sizin oğlunuz da öyle mi?
Oglumunannesiyim__ 2580dzm aynenn öyle ilk başta iltihap olmuştu o zaman dokundurmazdı şuan iltihap yok ama hala düzelmiş değil
2580dzm Oglumunannesiyim__ umarım tez zamanda geçer, isterseniz sizde arkadaşın bahsettiği kremi doktorunuza danışın belki şifa olur yavrularımıza 🌸
Oglumunannesiyim__ 2580dzm kullandım fucidin bacoderm fito madecassol hiç birisi fayda etmedi yavruma 😔
2580dzm Oglumunannesiyim__ inşallah dedikleri gibi büyüdükçe geçer Allah yardımcımız olsun canım benim 🌸