Asyaayaz1 Kızım 6 aylık doktorumuz hergün keçiboynuz pekmezi yedir 1 çay kaşığı dedi ama kızım her seferinde tükürüyor yoğurtla falan vitamini gidiyormuş sanırım nasıl sevdiricem fikir verebilirmisiniz..
Danerys Asyaayaz1 ay ben ilaç gibi veriyorum içmezse pirinç ununa karıştırıyorum bizimki de hurma özü
Sedagmlksz Asyaayaz1 pekmezler genelde yumurta sarısıyla veriliyo. Benim kızım da 6 aylık dr a pekmez verim mi dedim şeker olduğu için önermedi ilk etapta verirsen de yumurta sarısına azıvık damlat ver dedi
defnemilam Asyaayaz1 6. ay zten tadim ayi pekmezi sevdirmek heleki keciboynuzu daha alerjik bir pekmez zorlamak ne kdr dogru.pekmez demir eksikligini gidermede pekte etkili degil zten o niyetle veriyorsaniz sayet .demir damlasına ek olarak biraz daha buyuyunce denersiniz tekrardan
Asyaayaz1 Sareee11 evet cnm yediriyorum bi iki yaptığım püreye denedim ama tadını anlıyor gibi sanki yemiyor🤦🏼♀️
Asyaayaz1 defnemilam cnm ek gıda tadımına 5 aydan sonra başlanıldı doktor önerisiyle..şimdide pekmez yedirmemi istedi hergün o yüzden 😕
Deletedmom5284 Cennet hurması ezip içine ekliyorum bütün meyvelerle yapabilirsiniz muz ile güzel oluyor
biryazmasali Asyaayaz1 pekmezi sevmesi icin cok kucuk aama daha sonraki aylarda verseniz belki meyve purelerinin icine koyablirsiniz ama kasikla yemeyblr normal benmki 1 bck yasindan sonra kasikla icmwye basladi