Keremglc4 20 günlük bebeğim sürekli emme isteği var, doktor emzikte verebilirsin demişti, siz ne düşünüyorsunuz? Emzik verir misiniz ?
Deterjanhanim Keremglc4 ben doğduğu gün verdim emziği de pek bişey değişmedi bizde hem emziği emiyodu hem beni😁 zaten 1 yaşında falan da kendiliğinden birakti
Papatya58 Vermeyin sizi emsin. Hem bağınız kuvvetlenir hem sütünüz artar. Emzik ilk çare olmasın artık yazık bebişlere
MSU2021 Keremglc4 vermedim 3 aylik oldu sadece geceleri uykuya dalacak sekilde verebilirmisim diyorum suan ama gunde 1 saati kesinlikle gecmesin cunku emzik tokluk hormonu salgiliyor. Buyudugunda uykuya dalmasi kolay olsun diye sadece verilebilir bence. Birde disari ciktiginizda rahat olur emzirme odasina gidene kdr kiyamet kopariyor disari cikasi gelmiyor insanin
Irmakprensesinannesi MSU2021 yoo valla benim kızım her an mama ve meme versem tok olsada alıyor emzigi ben gün içinde versem almaz mesela kendisi istemiyor sadece huysuzsa yada uyku esnasında alır ondada tam anlamıyla uykuya daldığında atar emzigi
Keremglc4 Katy Irmakprensesinannesi MSU2021 valla emiyor hiç emmemiş gibi tekrardan meme istiyor gece sürekli huysuz zaten ağlamalar. Yoruldum valla 🥱
Irmakprensesinannesi Keremglc4 valla kziim 2.5 aylıkken tutu emzik philips avent ve sadece uyurken emiyor emzik