Scicek Bebeğimde 1 ayında deri testi ile yumurta alerjisi olduğunu ogrendik. Şu an 9 aylık ve sağlık ocağı aşıyı yapmadi alerjjisi olduğu için. Yumurta alerjisi olup 9 ay aşısı yaptıran var mi
Emir123ali Scicek hastanede doktorunuz önerirse yaptıtın alerji doktorunuz bunu kararını verir 12 ayda yaptırırsınız alerjiniz bitmiş olur inşallah
Talhaninannesiii Scicek testte mi alerjisi olduğunu ogrendin canım yoksa herhangi bir kizarikligi felan mi oldu da test yaptirdin
Scicek Emir123ali alerji doktoru yok şu an kendi çocuk doktoruna sorduk 9 ay olanı atlayabiliriz dedi
Scicek Talhaninannesiii 1 ayinin sonunda yüzünde çok fazla sivilce tarzı şeyler çıktı tüm yüzünü kaplayan ve kakası mukusluydu ve çok huzursuzdu bu belirtiler üzerine alerji doktoruna yönlendirip sırtından ufak ufak çizikleri üzerine belirli sıvılar şurup test ettiler yumurta çıktı. Ben yumurta diyeti yaptım şu an yemeye başladık ilk zamanlardaki gibi reaksiyon göstermiyor
Scicek Ozgeruya bebeginizde herhangi bir sorun olmadı değil mi olmadı diye. Kaç aylık bebeğiniz bu arada
Baby_Mila Scicek Tabi şöyle bir durum var ben küçük çocuklu kimseyle görüştürmedim aşı olmadan bulaş olmasın diye
Karhaf Scicek evet benim oğlum da var yumurta alerjisi ve 9 aylik aşısını sağlık ocağı hemşiresi yaptj eğer yapmasaydı zaten alerji doktorum getir ben yaparım demişti
Scicek Angelangelll canı yandığını düşünmüyorum zaten bebeğim o dönem sürekli ağlıyordu . İzi bile görmedim sonrasinda belki ilaçları sürdüğü an kaşıntı veya yanma yapmış olabilir