Evhamanne merhaba benim bebeğimde 5 aylıkken 60 cm yataktan direk parkeye düşmüştü ilk yuvarlanmayı öğrendiği vakit. Kustuğu için ve ilk defa başımıza geldiğinden korkarak acile götürdük. Doktor ışıkla gözlerine baktı, sağ ve sol yönden seslenip o yöne kafasını çeviriyor mu diye baktı. Önce beni sonra geri çekilmemi söylerek kendisini gösterdi beni tanıyıp onu yabancı olduğundan tanımamasının normal olduğunu söyledi. Bu gözlemlerden sonra tomografi çekti, korkmayın bebeklerin bünyesine göre radyasyon derecesinde tomografi çekiliyor. Neden evham yapıyorsunuz öyle olsa her ciğer filminde, her tomografide bebeklerimiz fazla etkilenip Allah muhafaza ciddi zararlar kapmıştı. Öyle olsa bebekler için tomografi de çekilmezdi ki. Götürüp çektirmekle çok iyi etmişsiniz, Allah göstermesi kırık çatlak travma kanama gibi durumları olsa erken teşhisle daha çabuk önlem alınırdı. Şimdi en azından temiz çıktığından eminsiniz gönlünüz ferah olsun. Çok geçmiş olsun. Mevlam kimsenin bebeğine tekrar yaşatmasın bu durumu 🤲🏻