Eliiifffff Kızım pazar günü 6 aylık olacak bu ay sadece 250 gram almış normalde her ay 1 kiloya yakın alırdı yine o kadar beklemiyordum ama 250 çok az değil mi ek gıdayı hiç sevmiyor mama az içiyor ne yapmam lazım yardım edin 😞
tugbahy6 Eliiifffff bu bir dönemdir düzelir olsun zorlamayın siz yine de diş döneminde de az yerlermiş
daisymomm Eliiifffff büyük ihtimal bebeğiniz diş çıkarma döneminde benim kızımda öyle oldu yemedi yemedi kontrolünde sadece 230 gram almıştı. Sonra dişlerini patlattı yemesi normale döndü. Endişe etmeyin
asell03 Eliiifffff vitamin eksikliği olabilir benimde kızımda yemiyordu b12düşükmüş düzelince yemeye başladı biraz olsun tahlil yaptırın 🥲
Eliiifffff daisymomm Henüz diş yok dedi doktor ama öksürüğü vardı biraz buhar makinesi aldık. Umarım eskiye döner 🙏🏻
Eliiifffff homosapiens Her ay 1 kilo almayacağını biliyorum tabiki ama 250 az geldi o yüzden sorun ettim
Ceydamehtap Önemli olan sağlıklı olması bence endişe etme . Zayıf ve sağlıklı olsun . İhtiyacı olan vitamini mineralleri bebeğine verdiğini düşünüyorsan sorun yok demektir . İçini ferah tut
tugbahy6 Eliiifffff diş birden pat diye çıkmaz çıkmadan 2-3 ay önce ağrılar başlar kızım 7 buçuk aylık 5 aylıktan beri geceleri rahatsız damak sertleşmesi vs
Eliiifffff tugbahy6 Parmakları sürekli ağzında ben elimi yaklaştırdığımda tutup ağzına sokup ıssırmaya çalışıyor kaşınıyor baya.
tugbahy6 Eliiifffff tamam işte başka ne olacak ağız mendilini ıslatın dondurucuya koyun 10 dk sonra onunla kaşısın dişleri baya rahatlar calpol de içirin 5 mg
Pdrmdr homosapiens benim bebeğim 3 ayda 300 gram aldı ve 9 aylık biz erken başladık 5 aydan beri sadece 800 gram almış