Birbebekkkbircicek Patatesle başladım bugün yüzünü ekşitti öğürür gibi oldu bi çay kaşığı verdim tam bitmedi bile sütümle karıştırdım sevmicek mi agzında tuttu patatesi bide zorla yuttu 😔
MelekSubasi Birbebekkkbircicek Sever daha durun bismillah😊 zorlanmıştır yutarken ayrıca ilk defa tadıyor.
Grace22 Birbebekkkbircicek Kendi sütünüzle karıştırmayın anne sütünün vitamin değeri dusermis pekmej falan koyun eğer illa tatlandırmak istiyorsanız bizde de aynı sorun var ben az bişey pekmez koyuyorum hiç yemezse
Birbebekkkbircicek sademinannesi ayyyy motive oldum su an videoyu görseniz hayatı karardı sanki patates ağzına girince atlanacak hakime güldüm 😀
Heyoo92 Birbebekkkbircicek ben de bugün balkabağı ile başladım. Takip ettiğim bir doktor var .Daha rahat yutabilmeleri ve kabızlık sorunu olmaması için içine 1 CC saf zeytinyağı koyun demişti. Ben öyle yaptim ve yutması daha rahat oldu böylece.
Heyoo92 Birbebekkkbircicek 🙂 ilk kez böyle bir şeyle karsilastığı için illaki yutmakta zorlandı biraz, tadına çok fazla bayilmadi ama beklediğimden daha iyiydi. ☺️ Zeytinyağı bogazindan kaymasını falan biraz daha kolaylaştırdı bence 😇
Miniminimini Birbebekkkbircicek ilk zamanlar oyle yapıyorlar sonra alisyorlar eyvah dedin ilk gün neypacam