Doga_24 Bende bundan kullanıyorum gayet güzel cekiyor bence hatta araştırarak almıştım yorumları filan çok iyiydi 🤣
Sedakcby Balarisi_melisEla ben kullanıyorum günlük kullanım için aşırı rahat hemen bişey dökülse peşime koca süpürgeyi taşımıyorum çok pratik. Ama torbası çabuk doluyo
Balarisi_melisEla Deletedmom8453 biminki neyki bana oturma odasi mutfağı süpürsun yeter arnicayi gördükce çıldırıyorum,🤣🤣
Deletedmom8453 Balarisi_melisEla Fiyatı biraz tövbe estağfurullah olmuş ama 😒 https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/fakir-piccadilly-elektrikli-supurge_pdp_758641052
2guzelinannesi Balarisi_melisEla var benim cok memnunum tek sorun kanepeleri. Altina vs rahatlikla girmiyir ve uc tarafi ilk once zorluyir alsiyorsun fircasiz oldugu icin kili tuyu birakiyor ama cekisss gucune laf yok
Balarisi_melisEla 2guzelinannesi kanepelerin altini çekip temizliyorum zaten,haftada bir büyük süpürgeyi açsam tuyler için yeterli olur heralde
Haticedgn Balarisi_melisEla Büyük temizlikte büyük süpürgemi açıyorum. Ama böyle yere bişey döküldüğünde ne biliyim akşam yemek sonrası süpürmem gerekirse bununla süpürüyorum.
Sedakcby Balarisi_melisEla benimde oğlum 😂 kucağımda bebeğim tek elle de supururum mahvoluyorrum. Ama bu çok pratik yormuyor yani
Deletedmom5284 Balarisi_melisEla ben bunu bekarlıktan beri kullanıyorum iki tane var, hatta annem anneannem ve yengemde de var hepimiz çok memnunuz
Noname21 Balarisi_melisEla çektiği büyük tozları mikrp partikül olarak çıkarıyormus. Evin tozunu tamamen cekmedikten sonra ne işinize yarayacak