Anayimbenanaaaaa Allah sağlık versin başka dert vermesin anne bedeni kutsaldır dert etmeyin kendinize
Gkceeb Rahiya görülmeyecek yerde değil aslında yeni olmuş, Doğum yapalı 35 gün oldu ve aynadan hep bakıyordum
-Gizem- Gkceeb ben doğumdan sonra tuvalete gittim oturdum bi baktım doğumda bacaklarım çatlamış 🤦🏼♀️ Oluyo yani. Çatlak yağı kullandım tam geçmedi tabiki ama o ilk hali gibi de kalmadı
Gkceeb -Gizem- yaaa üzüldüm şimdi o kadar kilo aldım çatlamadım, zayıflarken çatlamak üzdü. Demişlerdi doğum sonrasında da sür diye kremini dinlemedim🤦🏻♀️
Baby_Mila Gkceeb Tüh ya gerçi hamileyken çatlasa farkederdiniz çok kaşıntı olurmuş kaşıdıkça çatlarmış
Gryffindor Gkceeb Doğum sonrasında da devam etmek gerekiyor yağlanmaya ama insan sudan çıkmış balık gibi oluyor ona vakit ayıramıyor
NinovaLemi Gkceeb aynısı oldu. Doğumdan sonra yine bi şey yoktu 20 gunlukken korse takmaya başladım 2. Günden sonra karnim çatladı. Suan karnımın altı kırmızı kırmızı çatlak doldu
Gkceeb Gryffindor o kadar zor geçti ki benim için şu zamana kadar kırkımızda çıkmadı daha, lohusalık depresyonunu yaşadım hiç aklıma bile gelmedi sürmek
Gryffindor Gkceeb Benim de zor bir lohusalıktı. O günler hiç geçmeyecek bitmeyecek gibi geliyordu bana. Ama iki gün sonra 4 aylık olacağız su gibi geçmiş 😢 boşverin onlar da anneliğin kutsal hatıraları.