_kuzucuki Kızlar merhaba ☀️ 10 yıldır iPhone kullanıyorum şu an ki tlfnumda 7 ve artık pil ömrü bitmiş her an gidebilir 🙁 malum yeni fiyatlar uçuşta… iPhone’dan başka tlfna geçen var mı varsa önerileriniz neler bekliyorum 💌
BarlasMomm _kuzucuki iphoneden sonra samsung a gectim ama ben memnun degilim acikcasi fotograflari sabitlemesi netligi falan iyi degil birde bazen takiliyor yani acikcasi biran once geri donmek istiyorum ama tabi suan icin mumkun degil 😄
Fun _kuzucuki okadar yıl sonra başka bi yazılıma alışman inan çok zor tercih senin bi bak bakalım. Ben başka bi marka kullanamam açıkçası
Noname21 _kuzucuki valla istediğini al ama telefincular 2 hafta önce telefon satmıyoruz dediler bize hepsi dolar düşmüş o yuzden
_kuzucuki BarlasMomm aynen özellikle fotoğraf özelliği çok iyi iPhoneların ondan çok severek almıştım ama fiyatlar uçmuş ya
Kk41 _kuzucuki zaten batarya değişimi de yaptırsanız güncellemeler bitiriyor telefonu . iPhone se aldı eşim güzel en uygunu oydu. Bende 11 kullanıyorum nisanda aldım . Şimdi ki fiyatta almazdım heralde 🤷🏻♀️
Damla6117 _kuzucuki hep android telefon kullanmıştım sadece 5 sene önce 6splus almıştım yepyeni 1 sene kullanıp sattım eşimle aynı olsun diye ama pişman oldum 1 senede o kadar alışmışım da eşim Temmuz ayında gidip hemen almış 11ini tabi biz 7500 e aldık şimdi uçmuş