_anneyim Kızlar robot süpürge almak istiyorum. Fakat tek sıkıntım evim küçük ve dar genel olarak. 2+1 alsam acaba kenar köşeye giremez yine az çok ortayı süpürür diyip alayım mı yoksa hiç bu işe kalkışmayayımmı?
1Dost _anneyim o zaman klasik model al harita vs olmasın xiaomi mop vacuum var silme süpürme yapıyor istersen silmeyi kullanmazsın Kaynanam aldı gecen 2:600 e ben geçen sene 2 ye aldım çok memnunum evim 3+1 120 m2 tamamen süpürmüyo bazen şarjı bitiyo ama iki çocukla büyük kolaylık oldu bana
Ezgi3454 _anneyim 75 metre evde bildiriyorum kenarlarında fırça olduğu için zaten herşeyi alıyor dip köşe tabiki yapmıyor ama eviniz küçük olduğu için değil süpürgenin işlevi bu şekilde zaten benim ki haritalı üstelik salonu yeni süpürttüm bir kırıntı bile bulamazsınız 😂😂
1Dost _anneyim haritalı süpürdüğü yeri kaydeder ekstra pahalı olur evin küçükse gerek yok. Tam adını unuttum en düşük fiyatlı olan tepesinde çıkıntı yok vacuum cleanner mi ne
Annesinin_kuzusu00 _anneyim ben yurtdisindayim aldigim.marka turkiyede yoktur buyuk ihtimale.Benim evimde oyle pek esya yok.Calistirdigim an butun evi supuruyo4.Silme mop ozelligide var.