oyaaa Merhaba, oğlum 5 aylık emziriyorum. Yanliz emzirirken sürekli dikkati dağılıyor.Bazen kendini itiyor. Çevresinde ki şeylere bakıyor. Ne yapmam gerekiyor, dikkatini emmeye yöneltmek için ?
Yasmnnn oyaaa aynı benimki ne yaptıysam olmadı 10 aylık olucak hala aynı sadece uykulu halinde uzun emiyor uyanıkken kafa hep etrafta 🤷♀️
ayseeeasln21 oyaaa sakin sessiz bir ortamda gecin perdeleri de kapatin los bir ortam olsun oyle emer benimde kizim 3 ay 11 günlük dikkati cok dağıldığı zaman öyle yapıyorum
Eymeneylul0 Bizde ayniyiz yeterki agzimdan bi ses çıksın ya da başkası konuşsun hemen kafayi cekiyo bakiyo gülüyo bi yandan cok tatli oluyo ama bi yandan da karnini doyurup uyumasi lazim 😂 ben henüz bı çözüm bulamadim🙈
oyaaa Eymeneylul0 Aynen yeter ki bir ses olsun, hemen bana bakıyor. Telefona bakarken bile benimle birlikte bakıyor. 🤭
Yasmnnn honeyybee_ onuda denedim hergün yeni bir kolye takman gerekiyor sıkılıyor hemen herşeyden yeni şeyler arıyor azımı oynatmayı deniyorum ben sesler çıkartıyorum o biraz çare gibi duruyor ozaman bana odaklanıp biraz emiyor