defnosgeldii 7 aylık kızım yalnızca battaniye ya da hamakta sallanarak uyuyor çoğu zaman hamakta bile uyumuyor artık çok yorulduk ayakta sallamaya bile razıyım ama asla yatmıyor öyle :(( ne yapmalıyım nasıl vazgeçer aşırı inatçı bir bebek
1Dost defnosgeldii benim oğlumda gazlı ve kolikti bide ameliyat oldu o yüzden hamak aldım onda bile uyumuyordu git gide Hamağa alıştı suan 7 aylık olmak üzere hamaksız zor uyur evde kolay oluyor ama dışarda zor
Lidya-t Siz de inat edeceksiniz .Yoksa nereye kadar sallayacaksınız kilosu artıyor artık.Uyumadan önce sakin müzik açın yanına uzanın sizi görerek uyumaya çalıştırın iki ağlar ama susar siz ağladıkça aynı şeyi yaparsanız sürekli sallarsınız gece gündüz
defnosgeldii Lidya-t denedim ama asla susmuyor birgün tam 4 saat ağladı inat ettim sallamamaya dört saat bağırarak ağladı artık komşular geldi ne oldu diye
1Dost defnosgeldii basına gelmeyen ne anlar🤯 ben oğlum yaramaz diye dışarı çıkamıyorum misafir kabul edemiyorum o gün yemek yaparsam süper benim icin
alptoyyy defnosgeldii ben kendim araştırdım çocuğuma uygun hangisiyse onu denedim sizde bakın iyice çocuğu gözlemleyin uyku saatleri düzenleyin herşey olur