Ummahan250820 Bebegımın 4 atlık asısı var 2 aylık asısında cok huzursuzdu ıstahsızlık yapmıstı bu asısdada oyle olacak dıye korkuyorum sızlerın nasıl gectı acaba 4 aylık ası sonrası
Naciyeylmz Ummahan250820 çocuğuna göre değişiyor cnm ama bu aşı çok ağır olmaz genelde banyo yapabilir demişti bana ebe banyo yaptıra bilirsin güzelce uyur böylelikle 🤲🏻
Irmakprensesinannesi Ummahan250820 ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım kziim şuan 5 aylık geçen ay gayet rahat geçti asilari
Nur76 Ummahan250820 ay bizde bugun 2 aylik asisini yaltirdik inanilmaz huysuz ya memeyi bile emmiyor insalalh atesi cikmaz normalde uyurdu bugun uyumuyorda
Sedagny Ummahan250820 herhangi bir sorun yaşamadık aslında sadece biraz huysuzduk 😊 Bide biraz ateşi çıkacak gibi oldu onun için önceden calpol verdim
Kadermelek1996 Ummahan250820 bende dün yaptırdım sağlık ocağındaki ebe bu aşı ateş falan yapmaz ama yinede takip et dedi sonuç bebeğim dünden beri huzursuz kendi kendine ağlama krizine giriyor kucaktay ken bile susmuyor bugüne kadar hiç böyle huzursuz bi bebek değildi bugün tam 4 aylık oldu acaba atak falan mı
Ummahan250820 Kadermelek1996 olabılır canım 4 atak cok zor dıyorlar en korktugum zaman 😔bı kac gun daha aymı sekılde olursa kssın atak donemıdır