Eva27 Anneler merhaba ☀️ bebeğim kolikti biraz düzeldi dedik şimdi de 4. Ay atağı başladı uykuya direnme zaten meme reddi yaşamıştık şimdi de mamayı biberonu istemiyor çalışıyorum bi de üstelik 112 personeliyim aşırı yoruluyorum sizin 4 5 aylık bebeler nasıl ne zman düzelicek bu bebeler 😵💫 koşarak uzaklaşmak istiyorum artık 😅
Metee1616 Eva27 Uykuya direnme geçti şükür şimdide meme reddi başladı 1 haftadır böyle sürekli süt sağıyorum biberonla veriyorum gündüz bu şekilde gece emiyor uykuluyken ama çok sinirli bir bebek oldu sürekli ağlıyor 😢
Senem1234 Eva27 teselli vermek isterdim ama siz bide 6.ayı görün diş ağrısı , uykusuzluk , mama yememe, huzursuzluk, meme yememe , sürekli ağlama modunda oynatmaya az kaldı çıkmıyorda bir türlü
Melimom Eva27 bizim de 4 ay 3 günlük. Günü gününü tutmuyor. Bir gece 15 kere kalkıyor bir gece 2-3. Bazı günler gündüz üç dört kere 40 dakika uyuyor bazı günler iki saat iki kere. Ama kolik günlerine göre daha iyi. Sinirli bir bebek. Acaba koliklikten mi kaldı mizacı mı öyle ya da Başak burcu ondan mı bilmiyorum 🤷♀️
Yica Eva27 Meehaba. Benim eşimde 112 personeli. Allah kolaylık versin. Bunlarda geçiyor atak bitince düzenliyorlar
Eva27 Metee1616 yaaa bizim ki de bıraktı memeyi 3 aylıkken bi süre sağdım ama işe başlayınca artık yapamadım mama veriyorum ne yapayım gerçekten onlar ne isterse öyle oluyor valla
Metee1616 Metee1616 Eva27 evett ne derseler o minikler ☺️geçicek bu günlerde özlicez bile o yüzden motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum herşey olacağına varıyor
Zeyfur38 Mamayla besleniyordu kesinlikle almıyor uykuda da biliyor gecici gibi de durmuyor 13mde 4 aylık olck tadım değil doyurmayı düşünüyorum tabi yerse
Eva27 Zeyfur38 bende uykuya geçerken mamayı veriyorum öyle yiyor 6aydan önce ek gıdaya başlamanı önermem canım bi sağlıkçı olarak bebeğin bağırsaklarını zorlamaya gerek yok tabi doktorunla da görüşebilirsin bu konuyu
Zeyfur38 Eva27 mecbur kalınca veriyorsun kızımda prof. Kebap yedir yapacak birsey yok dedi kızımda oda 3 aylıktı mecbur corbayla meyve püresi muhallebi bunlarla buyudu onları da isteyerek yemedı. Şimdi oğlum da aynı meme de yok. Problem bende sanırım
Alyaipekkk 4 ay 20 günlük meme reddi var kesinlikle almıyor nasıl aşarım hiç bilmiyorum 😞son 20 günde 100 gr almış mama takviye ediyorum mama verdikçe iyice istemez oldu vermiyorum aç ağla ağla🤦🏻♀️Kısır döngüye girdim çıkamıyorum
Senem1234 Alyaipekkk kaşıkla yedirmeyi deneyin isterseniz ben 4. Ayda öyle yapıodum. birazı dökülüyor ama midesine giden yetiyor. Bunarada her ay yada 2 ayda bir yaşıyoruz mama istememeyi
Eva27 Senem1234 ya işte çalışmasam keşke bütün bu dertlerni ben çeksem kaynanama bırakıyorum ama gözüm arkada kalıyor hep düzelsin istiyorum o yüzden artık ama 6 aydan önce rahat yok demek ki 😕
Alyaipekkk Senem1234 enjektörle veriyordum ama bu ara puf yapmayı öğrendi biberon harici neyle verirsem puf etrafta atıyor yutmuyor kesinlikle 🥺biberona alışsın istemiyorum ama aç biliyorum ağlaya ağlaya biberon verdim kaç kez 🤦🏻♀️Hayır sağıyorum süt de çok azaldı yok denecek kadar kesilecek böyle böyle zaten on yıl yaşlandım gerçekten
Melimom Mervetaylan bizim de erkek. Sizin profile baktım da son adet tarihimiz de aynı. 38+2 de Doğum yapmışsınız 4 ay 5 günlük. Ben 38+4 te Doğum yaptım 4 ay 3 günlük 😊 muhtemelen aynı bizim yavrular. Allah kolaylık versin 😂😂
Eva27 Yica ya inşallah kısa sürede biter canım eşinden biliyorsundur bizim iş yorucu bi de bebek de huysuz olunca of anam of yanii