sntnblk Hanımlar bebeğim 9 buçuk aylım burnu çok tıkalı serum fizyolojik açmıyor şırıngayla açılmıyor nazal yıkama yapıyorum hepsinden sonra aspiratörle çekiyorum ama yok açılmıyor sizde sterimarın faydası olur mu almalı mıyım fiyatlar artmış malum
BalarisiYusra sntnblk ben kullandım bebeğimin burnu tıkalı ve sürekli doluyordu aspiratörle çektirmedi serum fizyolojik desen yapamadım çığlık atıyordu bende sterimar aldım hiç ağlamıyor onu sıktığımda kendi istiyor bazen görünce sıkmamı 😀 bide sıktığım anda burnundaki mukusları aşağı indiriyor peçeteyle siliyorum
Oglumunannesiyim__ sntnblk sterimar günlük olandan kullanıyorum üzerinde sarı yunus var hayat kurtarıcı mutlaka almanı tavsiye ederim ❤️
Keskeuyusamm Canım mavi olan günlük turuncu olan grip vs için. İçindeki tuz oranı daha yüksek. Ona göre seçimini yap. Ben çok memnun kalmıştım
nneslihan sntnblk sterimar sarı ve turuncu olanı var bizde. Sarı renkli olanı her gün yatmadan önce sıkıyorum, tıkanıklık var isede turuncu olanı. Gerçekten işe yarıyoru elemi kederi alıyor😌 70e aldığım şey 185 idi en son şaka gibi🥲
BalarisiYusra nneslihan bende kuponlarla 19 tlye almıştım 😂 şimdi 180 küsür ben şok😵💫 daha alabilir miyim Allah bilir😅
ipekk05 sntnblk sinomarin kullanıyorum buda doğal sprey ve extra burnu nemlendirme özelliğide var fiyatıda daha uygun sıktığım gibi sümükler kendisi akıyo dışarı
antropologanne sntnblk Çok etkili, ben kizimda kullandim hemen acti. Pembe olani kullanin eger tikaliysa.
Ssmzsh sntnblk çok fayda ediyor. Yenidoğandan itibaren kullanıyorum ben almaya başladığımda 40tl gibi bir fiyattı geçenlerde baktım 190tl olmuş şok geçirdim. Ama uzun süre gidiyor kesinlikle bereketli bir ürün elimde var şuan bitince yine alabileceğim bir ürün
nneslihan sntnblk sarı günlük temizlik için, turuncu tıkanıklı burunlar için https://ty.gl/zcogf0x03l
nneslihan BalarisiYusra turuncudan yedekli var ama sarı olanı bitmek üzere mecbur alacağım diğerleri pek işe yaramıyor🥲