biryavuzkusu Kızlar ocağımın gözlerini bulaşık makinesine koydum ama çıkardığımda şok geçirdim 😂😂 simsiyah olmuşlardı. Bunların geri dönüşü var mıdır? Tecrübesizlik 😞
Zhraelif biryavuzkusu cif dene canım ama çıkacağını pek sanmam benim komşularım da hep makinaya atıyor karardıkça yenisini alıyorlar o yüzden ben makinaya hıc atmıyorum elde cifle temizliyorum
deletedmom173 biryavuzkusu çıkıuor canım telle beyaz sabunla yada cifle birde high genic Ocak için var ondan sıkarsan eski haline gelecektir
biryavuzkusu deletedmom173 sirkeli suda falan bekletiyorlarmış deneyeyim olmadı yenisini alacağım 😳 kim dedi acaba makineye at diye 😂😂
Deletedmom0031 biryavuzkusu çıkar bizzat kendim denedim hatta arada hala makinaya atarım kararınca arap sabunuyla yine tellerim😊
deletedmom173 biryavuzkusu önceden böyle olmuurodu yeni nesil Ocak gözlerinde olduğunu fark ettim sirkede denemedim ama benimkiler eskisinden daha parlak güzel oldular
biryavuzkusu deletedmom173 evet bende annemin makineye attığını hatırlıyorum o yüzden attım ama 🤦🏻♀️ Zaten ocağım ucuz bişey ya belki ondandır