hsyn Merhaba anneler oglum sürekli biseyler yemek istiyor mutfaktan cikmiyoruz ama inanin ben çok bunaldm bu durumdan bir de abur cubur öyle eline kuru ekmekte vermiyorum paketli gıda yemedi hiç hep ne yapacağımı şaşırıyorum seytan diyor ver eline çikolatayi yesin otursun…. yani o kadar yemesine rağmen kilo da yok diyorum doktora götürsem mi neden bu kadar yiyor
DogaLina hsyn benim kizimda oyle. 26 aylik.ben abur cuburda veriyorum surekli bisiler istiyo.biri bitiyo hemen baska istiyo.tabi surekli abur cubur vermiorum. meyve kuruyemis havuc salatalik fln yer ama cilekli sutumuz gunde iki tane 😯 suan halley yiyo mesela.kilosuda cok degil.yemesine gore. bence takma kafana. yani ben takmiorm 🥰 ne guzel istahlilar iste
Yensar hsyn bence Haline şükret 33 aylık oğlum var o kadar iştahsızli ne yapacağımı şaşırıyorum keşke yese de bende bu telaşa gitsem
hsyn DogaLina canm valla bi yere oturmaya gittigimiz de rezilligimiz cikiyo milletin yanina onu yicem bunu yicem sizin ki oyle yapmiyor mu
DogaLina hsyn yapiyo. ama benim cevremde hep cocuklu aileler var sik sik gorustugumuz. abur cuburuda bu yuzden vermek durumunda kaldim cunku onlar istedikce kizimda istiyo. ama ben rezillik olarak gormuyorum bunu her girdigim ortamdada masallah diye diye insanlar bizi ugurluyo.bende nazar degicek diye korkuyorum hatta 🥰 bi gidip geliyo elma diyo bi gidip geliyo havuc diyo bi geliyo sut diyo insanlarin yaninda. ve ustelik yeni yemek yemis olsa bile. bence cok guzel bisey bu 🥰
hsyn DogaLina benm oğluma da ayni arkadaşlarim oglumub eline bakip kaliyorlar kuru fasulye pilav yer nohut yer vs daha abur cuburla tanismadik cocuklarin elinde gordugu zaman bilmedigi icin saldirmiyo ama meyve yada yemek gormesin aninda saldiriya geciyor
SonSerce Kızım da öyle abur cubur bilmiyor ama anne bana meyve ver, hurma ver, kayısı ver salatalık ver. Akşam 8de zeytin yediği bile olmuştur 🤷♀️ Yemek yiyip ben mutfağı toplarken meyve ister.