Zebe Helöö 🙃 Haftalık temizlikte yardımcı alanlar; •Saatlik ücretleriniz nasıl? •Nasıl planlıyorsunuz? •1 saat içinde neler yapılabilir? GÜNLÜK İŞLERDEN BAHSEDİYORUM😬
yildizligece Zebe saatlik degil günlük 300 tl dip köşe yapiliyor sabah 8de basliyor aksam 5te bitirip gidiyor bn cok memnunum
nazbalim Zebe bende haftada bir yardımcı alıyorum 250 tl günlüğü, yemeğimden,ütümden dolap içi düzenime kadar ilgileniyor sağolsun, saatlik gelmeyi kabul etmiyorlar genelde sabah 8 buçuk gelip akşam 4-5 gibi gidiyor
Zebe yildizligece onu ben de yaptırıyorum ama haftalık olandan bahsediyorum. Mesela bugün 2 saat gel abla süpür sil yapılacak. Veya ütüler yapılacak. Onu soruyorum 🥲
yildizligece Zebe senin dedigin günlük yapilan işler 😃 ona 200 haftalik dip kose 300 haftalik temizlik 2 saate bitmez 😃
Zebe yildizligece örnek veriyorum 2 saat diye yoksa kısıtlamıyorum. 🥲🥲🥲🥲 aynen öyle günlük işler için diyorum 😬😬😬😬
yildizligece Zebe haftlik yazmissin birde 2 saat demissin ona istinaden yazdim 😃 sen iyisi günlük tut ihtiyacin varsa
Zebe yildizligece düzelttim. Bu şekilde anlaşılacağını düşünemedim🥲 zaten dip köşe yapılacağı zaman geliyor cam dolap her yer siliniyor ama günlük de ihtiyacım var gibi gibi
Guzelkizimbenim Zebe saatlik die birşey yok canım yarim gün tam gün var yarim gün cagirirsin ona gore ücret ödersin
Zebe Guzelkizimbenim şöyle ki 4 saat için 150e gidiyormuş. Ama 4 saat içinde hangi işleri yaptığını bilmiyorum 🥲 ben bi planlama yapıp göstermek istiyorum uygunsa o şekilde ya haftada 1 ya da 10 günde 1 yardım almak istiyorum. Mesela bi geldiğinde süpür sil yapsa diğerinde sadece süpürme ve 3-5 ütü yapsa. Bu şekilde bir planlama yapmam gerektiğini düşünüyorum
Reyna Zebe sabah 7 de geliyo işi ne zaman biterse o zaman cıkıyor. 5-6 gibi her hafta dip köşe temizlik ve ütüyü yapıyor ayda 1 kere camları mutfak dolaplarını siliyor.
Zebe nazbalim bizimki saatlik kabul etti sağolsun, bazen yetişemiyorum evi temizlemek (düzenle süpür sil) 3-4 saatimi alıyor bebekle. Yazık onunla da ilgilenemiyorum. Yemek yap yedir vs vs tüm gün bitiyor. En azımdan haftada 1 gün birkaç saat gelse bir süre gider yaptığı iş diye düşünerek böyle bir yola başvurdum. Henüz sadece fiyatta anlaştık. Başlamadık. Bilemedim nasıl yapılır 🥲