mertalibrother Kızlar acayip saçım dökülüyor her saçımın ucunu elimle çektigimde tutam tutam geliyor geliyor geçen güm artık sinirimden eşime saçlarımı kısacık kestirdim yok yok yok hala dökülüyor varmı kullanıp memnun olduğunuz bir ürünnnnn😣😣😣😣😣
Ipekaras-1 mertalibrother benimde aşırı döküldü doğumdan sonra😒 kel oldum resmen bende burda bekleyeyim
Moonlightttt mertalibrother ilk 6 ay çok dökülüyor sonra yavaslayip normale dönecek ne kullansan boş canım . Bu bı süreç sadece yumuşatmak için birşeyler surebilirsin.bir de d vitamini kullanabilirsn agizdan
Moonlightttt mertalibrother aa yeni anne sandım belirtseydiniz keşke benim gibi sanıp yazmayan olmuştur. O halde doğal bir süreç değil kan değerleri ve troid bakılmalı . Serum falan da alabilirsiniz
mertalibrother Moonlightttt evet belirtmeyi unutmuşum bencede en iyisi kan degerlerime baktırmak teşekkürler zaman ayırıp cevap verdiginiz için🌸🤗
azra1616 Ben mesela söylemiştim kadın hastalıkları için kontrole gitmiştim o zaman beni endeknoloji bölümüne göndermişti troit hızlı çalışıyor felan demişti vs kısadan onlarla alakadar mi Yoksa başka bi eksiklik mi var belli olur zaten