Oldugugibibiri Selamlar bebeğim 2 ay 20 günlük ama eline oyuncak tutturamıyorum. Avucuna koyup parmaklarını kapatıyorum geri açıyor oyuncak düşüyor. Neredeyse 3 ay olacak hala tutmaması normal mi?
Deletedmom_13 Oldugugibibiri benim bebeğim 2.5 aylıkken eline tutturuyodum 7 saniye falan sonra düşürüyordu bence normal uzun süre oyuncak tutamazlar
Melikeeeecansuu Oldugugibibiri yutamaz zaten daha çok küçük o oyuncakları taşıyacak gücü yok benım oglum. 4 bucuk ayda tutmays başladı 3 aylıkken verıyorfum hafıfte olsa alamıyor du
Masalball Oldugugibibiri 3 buçuk aylık 1 haftadır herşeyi tutuyor ondan öncesi bende zorla tutturuyordum ama tutmuyordu
Oldugugibibiri Nur2021 normal olmasına sevindim geçen forumda 2 aylıkken oyuncak tutanları okudum da kıyas yapmak değil sadece geri kalma durumu mu var diye merak ettim
Oldugugibibiri Deletedmom_13 hiç tutmuyor ben zorla tutturuyorum sizinki yine 7 saniye tutuyormuş gerilik olmasından korktum ondan 🥺
Serenaycaner Çok normal endişe edilecek birşey yok tam anlamıyla zaten 4 ay olunca herşeyi tutup bırakmıyorlar bol bol egzersiz yaptırırdım bende herşeyi verirdim eline
Deletedmom_13 Oldugugibibiri hayır ya öyle bı tutup tutmama meselesinden gerilik ölçümü yapılmaz ki. Her çocuk bir değil yakında tutmaya başlar siz eline verin alıştırma yapın
Serenaycaner Oldugugibibiri inşallah ama acele etme bırak kendi neyi ne zaman istiyorsa o zaman yapsın 💙
Oldugugibibiri Melikeeeecansuu forumda 2 aylık tutanları okudum geçen hala tutmuyor olması anormal mi acaba diye düşündüm teşekkürler
Melikeeeecansuu Oldugugibibiri yok sız onlara bakmayın bazıları cok abartırıyor en az 5aylıkken tutmaya başlıyorlar
saresmami Oldugugibibiri normal canim benim kiz 3 aylik bend zorla tutturuyorum eli alissin diye bazen 30-40 saniye tutuyor bazen hic tutmuyor bazen 2-3 saniye tutup birakiyor. Daha farkinda degiller ki zaten anca 4-5 aylikken farkina varip daha uzun tutarlsr heralde ☺️
Oldugugibibiri Melikeeeecansuu şimdi herkes 4-5 aylık deyince ben de abarttıklarını farkettim halbuki ne gerek var olmayanı söyleyip diğer anneleri endişelendirmeye
minikmelegimmmm Oldugugibibiri 4 ay sonrası tutup kavrıyorlar sen oyun halısına koyup dıkkatını çek bir süre sonra havadakı o oyuncakları ellerıyle çekecek benımkı şu an sacımı cekıp bırakmıyor 5 aylık olduk 😂
Oldugugibibiri minikmelegimmmm istemsiz benim de saçım eline dolanıyor kendi bizzat tutmuyor ama demek ki normal herkes 4-5 ay demiş