Mdmd Fiziksel özellikleri ya da kişilikleri açısından hangi özelliği size benziyor🙂 Keşke bana benzeseydi ya da benzemeseydi dediğiniz bir özelliği var mı 😀
Deletedmom789 Mdmd komple eşim ve kayınvalidem oldukları için bana benzeyen yönleri olduğunu zannetmiyorum 😂 gören sana benziyor diyor ve evet benziyorlar da, ancak kayınvalidemin birebir kopyası birisi özellikle 😁
Balkizlarim Mdmd büyük kızımın ekşi ile arası yok tatlıyı çok sever benim gibi 🙈🤣 Ortanca kızım iştahı az bana çekmiş bazen hobidi gırtlak oluyoruz o ayrı 🤣🤣 Küçük zaten herşeyiyle ben kopyam yüz olsun kişisel olsun bu kadar olur ikizimi dogurmusum sanki ❣️😁😁😁
sarmaliklahana Deletedmom789 Aaaaa ahhhh kader arkadaşım 😆 ilk bebeğim ve eşimin kız versiyonu oda anasına benzer yani baba ve babaanne kopyası kızım Alllahımmmm gözler bneım babama benzemiş sadece. rengi mavi 🤭 bana dair bişey yok yok yokkkk
Anonim11 Mdmd beyaz tenliliği ve göz yapısı dışında hiçbir şeyi bana benzemiyor🤦🏼♀️ 2.çocuğuda eşimin kopyası olarak doğurmayı başarabildim sonunda. 😄
Cheddar Mdmd tipi benzer, uykuyu sevmesi, uyumlu ve sakin olması, gezmeyi sevmesi aynı ben Çok şükür eşimden sadece inatçı olmayı almış 😅
2-erkekannesii Büyük oğlum huyu suyu yüzü cinsiyet hariç bana benziyor küçük oğlum da her ikimize de benziyor huyunu henüz çözemedik 😂
ceyhunun_annesi Mdmd oğlumun inadı siniri bana çekmiş keske hic bana benzemeseydi bu konuda 8 aylık yumruklarını sıkıp bagiriyo ya sen daha bebeksim ne biliyon siniri öfkeyi 🙄🙄 Fiziksel olarak da sadece kaşı gözü benziyo bana başkada bisey yok sırf babası 🙈🙈
mehmel54 Mdmd kızım babasının bebekliğinin kopyası. Uykuseverliği babasıyla ben. Bi burnu sadece bana benzemiş 😂😂
Serenaycaner Mdmd sinirli ve dediğim dedik olması bana benziyo bide en çok uykuyu sevmesini ve uyumasını bana benzemesini isterdim 💙🤦♀️
Zhrabrk Mdmd uykuyla arasinin olmamasi ben kocaman gözleri ben , sakinliği eşim geri kalan tip filan erkek kardeşim 😂resmen erkek kardesimi dogurmusum😂