Bisracinarkartal Ayy kizlarr Tost menemen yumurta patates gözleme omlet günlerdir degistire degistire şunları yapıp yiyoruz vallahi skldm ya değişik bir kahvaltılık tarifi olan varmı pratik veya zor farketmez lezzetli olsun yeter tarif paylasirmisiniz
Arenbuse58 Bisracinarkartal sütlü biberli tarif var youtubede bulabilirsin krep yada fırından hamur alıp kızartın sosis tava yapın baharatli çok güzel oluyor kahvaltılık türü youtubede çok var ben sürekli değişik tariflere ordan bakıyorum 😌
3MelekAnnesi3 Bisracinarkartal Tavada yuvarlak dogranmıs domates üstüne yumurta kaşar rendesi kekikle güzel oluyor ama tam sabah degil öglene daha cok hosuma gidiyor tabi menemen e benziyor ama tek fark biber yok
kurkmantolumadonna Bisracinarkartal krep hamuruna instat maya atıp 1 saat bekletip krep gibi pisiriyosun
3MelekAnnesi3 Bisracinarkartal işte benim ki tembel işi tatlım naparsım 2 bebek olunca ne kolaysa o 😂😂birde sey yap arada iştah acıyor valla yesillik 3 5 zeytin yesil siyah az peynir cesitleri fırından sıcak simit pogaca güzel bir tabak oluşturunca hepsi bitiyo baya dogurucu bide
Oykuberil Bisracinarkartal soğan domates limon yağ yeşil zeytin ama küçük olanlardan olucak pulbiber hepsini karıştırıyoruz lezzetin tadına varıyoruz 😁