3MelekAnnesi3 Kızlar cok sükür Rabbime atak vs yasamadık öyle bu vakitten sonra yasar mıyız yasarsak nasıl anlarım neler bekler bizi suan yasayan var mı 4 ay kaç günlükler
agns 3MelekAnnesi3 benim kızım da 4 ay 20 günlük bi tırsmıyor değilim sonra olur mu diye, bekliyim bakalım 🤔
Deletedmom0099 3MelekAnnesi3 kaç haftalıı doğdu? doğduğu güne değil 40. haftası hangi gün doluyosa ona göre hesaplanıyor çünkü bir de bazen oynama olabiliyor ileri yada geri şeklinde inşallah yaşamazsınız ama hazırlıklı olun yine de 🤭
lalbg 3MelekAnnesi3 Allah yaşatmasın ama hayattan seni soğuttuğu an anla ki atak😂 ne emer, ne uyur, sürekli ağlar falan. Ben emzirirken evi dolaşıyodum anca sakinleşiyodu🤦🏻♀️
3MelekAnnesi3 agns aynen bende cunku hergün baktığım postların cpgu 4 ay atagı yazıları o kadar cok denk geldim ki yasar mıyım ne zaman baslar nolur düşüncesi sardı beni
Yumut agns 4. Ay atağı 3 ay 22 günlükken falan başlayıp 35 gün sürüyor hafif atlatmış sizinkiler korkmayın
agns 3MelekAnnesi3 ya aslında atak falan bilmiyorum ama dişle alakalı bence 7 yaşında oğlum var ne atak yaşadım ne bişey burda okudum bende kızımda olur mu diyorum ama pek düşündüğüm de söylenemez inadına sakinleşti benim kelebeğim 🙏🧿
Selma-aygun37 3MelekAnnesi3 sanmam daha olsun biz 4+17 günlük olduk dibine kadar yaşadık tam 1 aydır hala da devam ediyoruz Allah esirgesin maşallah deyin
minikprensannesiiiii Yumut Benim oğlum 3 ay 7 günlük 3 ay bitmiş 4 den gün alıyo demi herkes bir şey diyor kafam karışıyor
Yumut minikprensannesiiiii evet o 7 gün 4. Ayın oluyor haklısın aslında daha 3,5 ay olmamış ama 4 ay deniliyor matematik işte 😅 hiç sevmem. Kısaca 3 ay bitti 4. Aydan gün almaya bŞladı ❤️❤️❤️