91817161 Kızlar meraba , 9. Aya yaklaşıyoruz ve tahlil taraması yapılması gerekiyor. Sağlık ocağı yapıyor mu bilen var mı ? Sonuçları kendi doktoruma göstermek istiyorum sadece tahlil yapıyorlar mı
tugbahy6 91817161 zaten sağlık ocağı yapıyor başka kim yapacak sizi çağırmadılar mı sağlık ocağından onlar tahlil yapacak sonucu doktora gösterebilirsiniz
Emir123ali 91817161 canım kan tahlililerini hastanede yaptırmanı tavsiye ederim sağlık ocağında yaptırma
Bebegimm1 91817161 saglik ocagi bana hastanede yaptirmami soylemisti orda yapilmadigini demisti.bi kac kez hamileyken saglik ocaginda yaptirmistim sonuclar yanls cikmisti kadin dogumcum da orda yanls cikabilir demisti ne kadar dogru bilemem ama 2 kez kan vermistim yanls cikmisti.bence hastanede yaptirin 1 saate cikiyor
91817161 tugbahy6 yok aramadılar arasalar sormazdım özelden doktor dedi yapalım diye fiyatı fazla geldi sağlık ocağı yapıyorsa sevindim
Emir123ali 91817161 devlet Hastanesi’nde randevu alın çoçuk doktoruna orda yaptırın sağlık ocağına yaptırmayın çok kişilerinin tahlillerin yanlış çıkanlsrı biliyorum
91817161 tugbahy6 ben hiç sağlık ocağına gitmedim özele gidiyordum hep kontrolde olması gereken durumumuzvar. Tahliller de ağır gelmeye başladı ondan sordum
Emir123ali 91817161 Yapıştırıyorlar evet yanlışlık derken sonuçlar eksik veye fazla çıkıyor çünkü kan gidiyor yapılıyor vs uzun sürüyor hastanede öyle değil direk alınıp bakılıyor
91817161 tugbahy6 özele kontrole gidince onlar ücretsiz aşılarını yapıyor , ücretlileri de eczaneden alıp veriyorum yapıyorlar yine
Nohutannesi tugbahy6 bizim doktorumuzda bakanlık aşılarını yapıyor. Özel muayene doktoru ama yapıyor. Ücretlileri de, biz de hanımefendi gibi alıyoruz onu da yapıyor. Var yani böyle bir şey